Blockchain spreker

Blockchain is de ‘talk of town’ bij ontzettend veel organisaties. Anno 2021 is 83% er mee bezig; met het experimenteren of zelfs al een succesvolle implementatie. Dagelijks komen er nieuwe succesverhalen in het nieuws, worden er nieuwe uitvindingen wereldkundig gemaakt en kunnen we lezen over de geweldige impact van de technologie op ons dagelijkse leven. De technologie is nog betrekkelijk nieuw en ontwikkeld zich super snel, waardoor het voor veel mensen en organisaties nog niet te bevatten is, wat de impact gaat zijn op het dagelijkse leven, wat de mogelijkheden zijn en welke ontwikkelingen er momenteel plaatsvinden. Zoekt u een blockchain spreker? Voor een webinar, masterclass of training? Online, hybride of fysiek? In Jip & Janneke taal uitgelegd hoe de technologie werkt, hoe het wordt ingezet wereldwijd, in Nederland en in bepaalde industrieën, hoe u hier zelf concreet mee aan de slag kan gaan en wat toekomstige scenario’s zijn?

Jan Scheele (35) startte zijn eerste bedrijf op z’n 13e, organiseerde 50 TEDx events wereldwijd, van Maastricht tot Amsterdam en van New York tot Baghdad. Hij kwam in de prille beginjaren van blockchain in 2015 in aanraking met de technologie. Sindsdien heeft hij blockchain boutique Bloqon opgericht, is hij CEO van de blockchain scaleup Bitcanna ($18 miljoen funding), is hij dagelijks bestuurslid van de Blockchain Netherlands Foundation en Digital Leader bij het World Economic Forum. Hij schrijft al jaren over blockchain technologie op de populaire blog Frankwatching, publiceert eind 2021 een boek over de technologie en spreekt regelmatig over de werking, impact, praktische implementaties, toekomst en gave trends.
Actueel, positief-kritisch, vanuit een wereldwijd perspectief, gebracht in een inspirerend en prikkelend TED-talk-formaat, met een glimlach.

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben. En wat een enthousiasme op dat podium.

Telegraaf Media Group

Ik was erg blij met de presentatie van Jan tijdens ons LexisNexis seminar. De voorbereiding liep gesmeerd, Jan dacht goed mee over zijn presentatie kon aansluiten bij ons programma en de doelgroep. Tijdens zijn presentatie zag ik de deelnemers enthousiast knikken een aantekeningen maken, altijd een goed teken! Graag tot een volgende keer Jan, zou ik willen zeggen.

LexisNexis

Jan has an amazing ability to captivate his audience the moment that he walks on stage.

Universiteit Maastricht

Blockchain is op zijn zachtst gezegd geen eenvoudige materie om toe te lichten! Bevlogen sprekers zoals Jan, die niet alleen beschikken over diepgaande kennis en jarenlange expertise terzake, maar daarenboven ook in staat zijn om op laagdrempelige en wervelende wijze te informeren én inspireren zijn niet alleen schaars maar ook van onschatbare waarde.

Thomas D’Hooge

Op onze jaarvergadering heeft Jan een verhelderende presentatie over Nft’s gegeven en deelgenomen aan ons panel gesprek. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en informatief beeldend verhaal een ware aanbeveling!

Annemarie

Pictoright

Waar spreek ik vaak over?

Zoekt u een keynote spreker over metaverse, een keynote spreker over NFTs of een ander blockchain / web3 gerelateerd onderwerp? Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.