Over mij

Op mijn 13e begon ik met het bouwen van websites. Door de organisatie van 50 TEDx events wereldwijd, kwam ik in contact met talloze gave innovaties en technologieën.

Helemaal gefascineerd hierdoor, ben ik in 2015 begonnen met crypto en blockchain, later in VR en AI. Dit begon met het opzetten van twee bedrijven; een adviesboutique en een scale-up met $18 miljoen investering.
Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd Digital Leader bij het World Economic Forum en Board Member bij de Blockchain Netherlands Foundation.

De kennis en kunde vanuit mijn dagelijkse werk met nieuwe technologieën, zoals cryptovaluta, NFTs, GenAI en metaverse, deel ik zeer regelmatig in trendblogs, die al meer dan een miljoen lezers trokken.

Keynote spreker

Omdat ik zie ik dat steeds meer mensen en organisaties grote interesse hebben in nieuwe technologieën, maar niet weten wat het precies inhoudt, hoe het werkt en waar ze moeten beginnen, spreek ik hier vol enthousiasme regelmatig over op podia wereldwijd variërend van 8 tot 8000 bezoekers.

In mijn keynotes kijk ik niet alleen naar de toekomst, maar vooral ook naar alle ervaringen uit de praktijk. De impact, implicaties en implementaties van technologieën, in Jip & Janneke taal uitgelegd. In een TED-waardige interactieve talk boordevol voorbeelden en met focus op goed begrijpen, zonder onnodige buzzword bingo.

Moderator / Host

De afgelopen acht jaar mocht ik talloze events in binnen- en buitenland hosten. De tijd bewaken, de gesprekken structureren, de sprekers aankondigen en de juiste vragen stellen. Het gesprek tot leven brengen, het beste uit de sprekers, gasten en het publiek naar voren halen.

Dit doe ik vol enthousiasme met een gezonde dosis energie. Scherp uit de hoek komen waar nodig en de juiste mix tussen inhoud en entertainment vinden. 

Met mijn ervaring van het organiseren van de TED events, denk ik ook graag mee (op verzoek) over de verdere invulling van het event. Hoe de interactie te stimuleren, het programma te structureren en te kijken naar de inhoudelijke invulling van de sprekers.

Ondernemer

In mijn werkzame leven heb ik een aantal ondernemingen mogen opzetten. Na de ervaring met het opzetten van de TED events wereldwijd, heb ik The Mavens opgericht, waarmee ik werk aan communicatie en events. Vanuit de ervaring met het coachen van honderden TED sprekers, heb ik TalkLikeTED.nl opgericht, waarmee ik de afgelopen jaren duizenden professionals heb mogen begeleiden met het samenstellen & presenteren van hun verhaal, varierend van executives tot studenten en top ondernemers tot politici. Daarnaast ben ik founder van Caesus en Strabico en co-founder van Blockformer en Winext.

Vrije tijd

Ik zie de wereld als een ecosysteem, waar je net zoveel in moet terugstoppen als dat je er uit haalt, om het ecosysteem draaiende te houden. Daarom ben ik al sinds mijn 15e actief als vrijwilliger en heb talloze bestuursfuncties vervult sindsdien.

Het goede doel Caritas Mosae, de goededoelenloop ZweitVeurLeid, het CDA, de Havendiners voor vluchtelingen, IM Maastricht, Groot Wyck, OIW, GEW, raden van advies voor UniPartners, Superconnectors en Curator bij het World Economic Forum.