Technologie toegankelijk gemaakt
in Jip & Janneketaal.

Om het grotere publiek kennis te laten maken met de nieuwe technologien, hun wereldwijde impact, de kansen & mogelijkheden voor consumenten en organisaties, toekomstige voorspellingen en uitdagingen, schrijf ik zeer regelmatig blogs. Mijn trendblogs publiceer ik op kanalen als Frankwatching, waar ik al meer dan 1 miljoen lezers mocht verwelkomen. 
Daarnaast heb ik een aantal boeken geschreven en zal ik in 2024 weer twee nieuwe boeken publiceren.

Mijn nieuwste blogs:

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een mooi verhaal om te vertellen en iedereen kan dat ook op het podium. Iets waar ik heilig van overtuigd ben, na tien jaar duizenden professionals gecoacht te hebben. Van startende ondernemers tot studenten, executives tot topondernemers, DJ’s tot politici. Dat is heel veel meer dan het simpel aanleren van presentatie technieken voor op het podium. Dat begint met het samenstellen van een mooi, inspirerend verhaal en de juiste voorbereiding er van. Het afstemmen op het publiek, de eventuele visuele doorvertaling en het strategisch inzetten van het lichaam.
Veel wetenschap, tien jaar ervaring en input van 600 oud klanten, hebben geresulteerd in mijn nieuwste boek.

Mijn Amazon #1 bestseller

Tien jaar lang heb ik het genoegen gehad om wereldwijd 50 TEDx-evenementen te mogen organiseren. Naast het opzetten van de TEDx-evenementen in Maastricht, Sittard-Geleen en Eindhoven, heb ik ook in grote steden als Amsterdam, New York en Bagdad gewerkt, waar ik evenementen organiseerde voor organisaties als CERN, de Nederlandse politie, het Ministerie van Defensie en nog veel meer. Na 50 events ben ik er mee gestopt en heb ik 50 ervaringen samengebracht in een boek. Daarnaast hebben 50 oud collega’s en 50 oud sprekers ook een bijdrage geleverd. Het werd binnen een week na publicatie in Nederland een #1 bestseller op Amazon.