Dagvoorzitter

Nog nooit heb ik zo’n bevlogen professional gezien. Met een enthousiasme waar je U tegen zegt stond Jan elke keer weer voor de groep. – NN Groep

Jan did an excellent job! Can recommend! – Google

Ontzettend fijn samengewerkt met Jan, die het GPTx event heeft gehost voor ons bij CupolaXS. Met een gezonde dosis energie, heeft hij de vele onderdelen in het programma (tools, interviews, demo’s etc) met een grote glimlach op het podium samengebracht. Lekker interactief, door constant de juiste vragen te stellen aan sprekers en publiek. Goed de tijd bewaakt en met de nodige humor. Maar vooral; ook erg fijn meegedacht in de organisatie van het event zelf. Scherp kijken naar de programmering, opbouw en mogelijke verrijkingen van het geheel. – CupolaXS

Energiek, enthousiast, bevlogen en met een vleugje humor

De afgelopen 8 jaar mocht ik vele tientallen events in binnen- en buitenland hosten. De tijd bewaken, de gesprekken structureren, de sprekers aankondigen en de juiste vragen stellen. Het gesprek tot leven brengen, het beste uit de sprekers, gasten en het publiek naar voren halen.

Dit doe ik vol enthousiasme met een gezonde dosis energie. Scherp uit de hoek komen waar nodig en de juiste mix tussen inhoud en entertainment vinden. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om dit uitgebreid voor te bereiden met zowel de organisatie als de sprekers.

Met mijn ervaring van het organiseren van 50 TED events, denk ik ook graag mee (op verzoek) over de verdere invulling van het event. Hoe de interactie te stimuleren, het programma te structureren en te kijken naar de inhoudelijke invulling van de sprekers.

Interesse om mij als dagvoorzitter te vragen? Eens sparren over uw event? Neem gerust contact op

Een greep uit de organisaties waar ik voor mocht werken: