Energiek, enthousiast, bevlogen
en met een vleugje humor

Vanuit mijn ervaring met de TED events, mocht ik in de afgelopen jaren  vele events in binnen- en buitenland modereren. De tijd bewaken, de gesprekken structureren, de sprekers aankondigen en de juiste vragen stellen. Het gesprek tot leven brengen, het beste uit de sprekers, gasten en het publiek naar voren halen.

Dit doe ik vol enthousiasme met een gezonde dosis energie. Scherp uit de hoek komen waar nodig en de juiste mix tussen inhoud en entertainment vinden. 

"Heel fijn samengewerkt met Jan, prachtige inzichten een dosis aan inspiratie en heel wat om over na te denken heeft hij de bezoekers mee gegeven. Bedankt Jan en wellicht tot op een volgend event!"
Maureen
Jaarbeurs
"Jan is een bevlogen dagvoorzitter die passie toevoegt aan alles wat hij doet. En met een brede interesse. Mede dankzij zijn bijdrage werd de live uitzending een boeiend én aansprekend event dat horeca-ondernemers inspireerde en enthousiasmeerde!"
Silvy
LIOF

Volledig ontzorgt, volledig voorbereid

Uit ervaring met de organisatie van de TED events, weet ik hoe belangrijk het is om dit uitgebreid voor te bereiden met zowel de organisatie als de sprekers. Dit stuk pak ik graag volledig uit handen van de organisatie. Met elke spreker de bijdrage voor bespreken, scenario’s voorbereiden en kijken naar een krachtige structuur en rode lijn.

Met mijn ervaring van het organiseren van de TED events, denk ik ook graag mee (op verzoek) over de verdere invulling van het event. Hoe de interactie technisch te stimuleren, het programma te structureren en te kijken naar de inhoudelijke invulling van de sprekers.

Jan is met zijn oprechte, enthousiaste en charismatische uitstraling een uitstekende dagvoorzitter geweest voor onze 2 online ontbijtsessies voor ondernemers, zorginstellingen en onderwijs rondom het oplossen van de uitdagingen op de Gennepse arbeidsmarkt. Jan is echter veel meer; hij denkt actief mee met de inhoud van het programma, doet uitstekende suggesties om het nog beter te laten verlopen en gaat altijd voor kwaliteit. Ook maakt hij met zowel professionele als onervaren sprekers heel gemakkelijk contact en weet hij ze direct op hun gemak te stellen. Jan is een rots in de branding en een aanrader voor iedere organisator van een evenement die naar een goede spreker, dagvoorzitter en/of procesbegeleider op zoek is.
Mieke
Gemeente Gennep
"Ontzettend fijn samengewerkt met Jan, die het GPTx event heeft gehost voor ons bij CupolaXS. Met een gezonde dosis energie, heeft hij de vele onderdelen in het programma (tools, interviews, demo’s etc) met een grote glimlach op het podium samengebracht. Lekker interactief, door constant de juiste vragen te stellen aan sprekers en publiek. Goed de tijd bewaakt en met de nodige humor. Maar vooral; ook erg fijn meegedacht in de organisatie van het event zelf. Scherp kijken naar de programmering, opbouw en mogelijke verrijkingen van het geheel. Dank!"
Ruben
CupolaXS

Van alle typen podia thuis

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren een ruime ervaring mogen opdoen met het hosten van events in binnen- en buitenland, voor intieme gezelschappen en zalen met 2000 gasten. Fysiek, hybride en virtueel. In de Nederlandse of Engelse taal. Een kort maar krachtige sessie van een uur, een volle dag of meerdaags.

"Jan heeft ons erg goed ondersteund bij de organisatie en facilitering van onze strategiedag. In de voorbereiding pikte hij de juiste elementen op en bouwde hij heel flexibel en in goed overleg mee aan het juiste programma. Minder dan een week voorafgaand aan het event moesten we noodgedwongen het programma van fysiek naar virtueel ombouwen. Jan begeleidde dit proactief, flexibel en erg deskundig. Tijdens de dag zelf bracht hij een heel positieve vibe en het juiste niveau aan energie mee om alle teamleden de hele dag actief betrokken te houden. Tijdens de facilitering voegde hij extra waarde toe door op de juiste momenten goede inhoudelijke aanvullingen te doen. Aanrader!"
Astrid
Brightlands

Een selectie organisaties waar ik voor mocht werken​

npm capital
politie
PGGM
postnl
tmg
canon
lengkeek
marktplaats
brunel
ey
lexence
knvb
arbo unie
dell
bouwend nederland
deloitte
medireva
google
nrc
lwv
liof
brightlands
torfs
thomas regout

Een selectie foto's van eerdere optredens: