[sp_testimonial id=”2045″ ]

Web3 (blockchain, cryptovaluta, NFTs, DAOs, DeFI, Metaverse) is de ‘talk of town’ bij ontzettend veel organisaties. Anno 2023 is 83% er mee bezig; met het experimenteren of zelfs al een succesvolle implementatie. Dagelijks komen er nieuwe succesverhalen in het nieuws, worden er nieuwe uitvindingen wereldkundig gemaakt en kunnen we lezen over de geweldige impact van de technologie op ons dagelijkse leven.

De technologie is nog betrekkelijk nieuw en ontwikkeld zich super snel, waardoor het voor veel mensen en organisaties nog niet te bevatten is, wat de impact gaat zijn op het dagelijkse leven, wat de mogelijkheden zijn en welke ontwikkelingen er momenteel plaatsvinden.

Zoekt u een spreker hierover? Voor een webinar, masterclass of training? Online, hybride of fysiek? In Jip & Janneke taal uitgelegd hoe de technologie werkt, hoe het wordt ingezet wereldwijd, in Nederland en in bepaalde industrieën, hoe u hier zelf concreet mee aan de slag kan gaan en wat toekomstige scenario’s zijn?

Jan Scheele (36) startte zijn eerste bedrijf op z’n 13e, organiseerde 50 TEDx events wereldwijd, van Maastricht tot Amsterdam en van New York tot Baghdad. Hij kwam in de prille beginjaren van web3/crypto/blockchain in 2015 in aanraking met de technologie. Sindsdien heeft hij blockchain boutique Bloqon opgericht, was hij CEO van de blockchain scaleup Bitcanna ($18 miljoen funding), is hij dagelijks bestuurslid van de Blockchain Netherlands Foundation en Digital Leader bij het World Economic Forum.

Hij schrijft al jaren over blockchain technologie op de populaire blog Frankwatching (Meer dan 1 miljoen views), publiceert eind 2023 een boek over de technologie en spreekt regelmatig over de werking, impact, praktische implementaties, toekomst en gave trends.

Jan spreekt zeer regelmatig wereldwijd op events en voor organisaties inhouse, over onderwerpen als blockchain, cryptovaluta, NFTs, metaverse, CBDC’s en digitale transformatie. Huidige trends en toekomstige visie, maar ook praktische implementaties, uitdagingen en hoe er zelf mee aan de slag te kunnen. Actueel, positief-kritisch, vanuit een wereldwijd perspectief, gebracht in een inspirerend en prikkelend TED-talk-formaat, met een glimlach.

Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken >>

Een aantal items met Jan in de pers:

Bekijk hier alle items >>

Een greep uit de organisaties waar Jan voor mocht spreken:

[logooos_saved id=”2889″]

Een selectie foto’s van eerdere spreekbeurten:

Keynote spreker blockchain:

Wat is blockchain? Hoe werkt blockchain? Welke bedrijven werken met blockchain? Het klimaatprobleem van blockhain. De toekomst van blokchain. Blockchain in Nederland. Blockchain bedrijven in Nederland. Praktische uitleg van blockchain. Blockchain spreker in Nederland. Wat is de sociale impact van blockchain? Wat is de wereldwijde impact van blockchain? En Wat zijn de blockchain trends?

Keynote spreker NFTs:

Wat zijn Non-Fungible Tokens (NFTs)? Hoe kan je een NFT maken? Wat kan je als consument met NFTs? Wat is de toekomst van NFTs?

Keynote spreker DeFi:

Wat is Decentrale Financiering (DeFi)? Wat kan je als consument met DeFi? En Wat kunnen bedrijven met DefI? Hoe staat het er voor met DeFI in Nederland? Wat is de toekomst van DeFi?

Keynote spreker CBDCs:

Wat zijn Central Bank Digital Currencies (CBDCs)? Hoe werken CBDCs? Wanneer krijgen we een CBDC in Nederland? Hoe staat het ervoor met de Chinese CBDC, de E-CNY?

Keynote spreker metaverse

Wat is het metaverse? Hoe werkt het metaverse? Metaverse in Nederland? Bedrijven actief in Metaverse? Toekomst van Metaverse?

Keynote spreker WEB3:

Wat is Web3? Wat is de toekomst van het internet?

Keynote spreker cryptovaluta:

Wat zijn cryptovaluta? Hoe werken cryptovaluta? Hoe werkt bitcoin? En Hoe werkt ethereum? Wat is de toekomst van cryptovaluta? Cryptovaluta in nederland? Bedrijven met cryptovaluta in Nederland? Hoe kan je investeren in cryptovaluta?

Keynote spreker tokanisatie:

Wat is tokanisatie? Tokanisatie in Nederland? Bedrijven en tokanisatie. Hoe kan je tokenizen? Voordelen tokanisatie?

Keynote spreker DAOs

Wat is een Decentrale Autonome Organisatie (DAO)? Wat is een decentralized autonomous organization? DAO in Nederland?

Zoekt u een keynote spreker over metaverse, een keynote spreker over NFTs of een ander blockchain / web3 gerelateerd onderwerp? Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.