Spreker

Web3 (blockchain, cryptovaluta, NFTs, DAOs, DeFI, Metaverse) is de ‘talk of town’ bij ontzettend veel organisaties. Anno 2023 is 83% er mee bezig; met het experimenteren of zelfs al een succesvolle implementatie. Dagelijks komen er nieuwe succesverhalen in het nieuws, worden er nieuwe uitvindingen wereldkundig gemaakt en kunnen we lezen over de geweldige impact van de technologie op ons dagelijkse leven.

De technologie is nog betrekkelijk nieuw en ontwikkeld zich super snel, waardoor het voor veel mensen en organisaties nog niet te bevatten is, wat de impact gaat zijn op het dagelijkse leven, wat de mogelijkheden zijn en welke ontwikkelingen er momenteel plaatsvinden. Zoekt u een blockchain spreker? Voor een webinar, masterclass of training? Online, hybride of fysiek? In Jip & Janneke taal uitgelegd hoe de technologie werkt, hoe het wordt ingezet wereldwijd, in Nederland en in bepaalde industrieën, hoe u hier zelf concreet mee aan de slag kan gaan en wat toekomstige scenario’s zijn?

Jan Scheele (36) startte zijn eerste bedrijf op z’n 13e, organiseerde 50 TEDx events wereldwijd, van Maastricht tot Amsterdam en van New York tot Baghdad. Hij kwam in de prille beginjaren van blockchain in 2015 in aanraking met de technologie. Sindsdien heeft hij blockchain boutique Bloqon opgericht, was hij CEO van de blockchain scaleup Bitcanna ($18 miljoen funding), is hij dagelijks bestuurslid van de Blockchain Netherlands Foundation en Digital Leader bij het World Economic Forum.

Hij schrijft al jaren over blockchain technologie op de populaire blog Frankwatching (Meer dan 1 miljoen views), publiceert eind 2023 een boek over de technologie en spreekt regelmatig over de werking, impact, praktische implementaties, toekomst en gave trends.


Actueel, positief-kritisch, vanuit een wereldwijd perspectief, gebracht in een inspirerend en prikkelend TED-talk-formaat, met een glimlach.

Heel fijn samengewerkt met Jan, prachtige inzichten een dosis aan inspiratie en heel wat om over na te denken heeft hij de bezoekers mee gegeven. Bedankt Jan en wellicht tot op een volgend event!

Jaarbeurs

Het was tof om te zien en horen hoe hij professionals in de telecomsector wist te triggeren met zijn verhaal. Jan is overduidelijk zeer ervaren in het presenteren aan groepen – wat voor een goede toevoeging zorgde en net dat stukje sprankeling in ons evenement bracht. Dank daarvoor.

Huawei

Jan vertelt enthousiast, deelt treffende voorbeelden en zorgt voor veel interactie met het publiek!

KNVB

Eerlijk is eerlijk: ik heb mijn twijfels bij dit soort projecten. Maar aan het standvastige optimisme van Jan Scheele zal het in ieder geval niet liggen.

Quote Magazine

Veel dank Jan voor je relevante en inspirerende bijdrage aan Tomorrow’s Economy van EY

Jan Peter Balkenende

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben. En wat een enthousiasme op dat podium.

Telegraaf Media Group

Ik was erg blij met de presentatie van Jan tijdens ons LexisNexis seminar. De voorbereiding liep gesmeerd, Jan dacht goed mee over zijn presentatie kon aansluiten bij ons programma en de doelgroep. Tijdens zijn presentatie zag ik de deelnemers enthousiast knikken een aantekeningen maken, altijd een goed teken! Graag tot een volgende keer Jan, zou ik willen zeggen.

LexisNexis

Jan has an amazing ability to captivate his audience the moment that he walks on stage.

Universiteit Maastricht

Blockchain is op zijn zachtst gezegd geen eenvoudige materie om toe te lichten! Bevlogen sprekers zoals Jan, die niet alleen beschikken over diepgaande kennis en jarenlange expertise terzake, maar daarenboven ook in staat zijn om op laagdrempelige en wervelende wijze te informeren én inspireren zijn niet alleen schaars maar ook van onschatbare waarde.

Thomas D’Hooge

Op onze jaarvergadering heeft Jan een verhelderende presentatie over Nft’s gegeven en deelgenomen aan ons panel gesprek. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en informatief beeldend verhaal een ware aanbeveling!

Annemarie

Pictoright

Keynote spreker blockchain:

Wat is blockchain? Hoe werkt blockchain? Welke bedrijven werken met blockchain? Het klimaatprobleem van blockhain. De toekomst van blokchain. Blockchain in Nederland. Blockchain bedrijven in Nederland. Praktische uitleg van blockchain. Blockchain spreker in Nederland. Wat is de sociale impact van blockchain? Wat is de wereldwijde impact van blockchain? Wat zijn de blockchain trends?

Keynote spreker NFTs:

Wat zijn Non-Fungible Tokens (NFTs)? Hoe kan je een NFT maken? Wat kan je als consument met NFTs? Wat is de toekomst van NFTs?

Keynote spreker DeFi:

Wat is Decentrale Financiering (DeFi)? Wat kan je als consument met DeFi? Wat kunnen bedrijven met DefI? Hoe staat het er voor met DeFI in Nederland? Wat is de toekomst van DeFi?

Keynote spreker CBDCs:

Wat zijn Central Bank Digital Currencies (CBDCs)? Hoe werken CBDCs? Wanneer krijgen we een CBDC in Nederland? Hoe staat het ervoor met de Chinese CBDC, de E-CNY?

Keynote spreker metaverse

Wat is het metaverse? Hoe werkt het metaverse? Metaverse in Nederland? Bedrijven actief in Metaverse? Toekomst van Metaverse?

Keynote spreker WEB3:

Wat is Web3? Wat is de toekomst van het internet?

Keynote spreker cryptovaluta:

Wat zijn cryptovaluta? Hoe werken cryptovaluta? Hoe werkt bitcoin? Hoe werkt ethereum? Wat is de toekomst van cryptovaluta? Cryptovaluta in nederland? Bedrijven met cryptovaluta in Nederland? Hoe kan je investeren in cryptovaluta?

Keynote spreker tokanisatie:

Wat is tokanisatie? Tokanisatie in Nederland? Bedrijven en tokanisatie. Hoe kan je tokenizen? Voordelen tokanisatie?

Keynote spreker DAOs

Wat is een Decentrale Autonome Organisatie (DAO)? Wat is een decentralized autonomous organization? DAO in Nederland?

Zoekt u een keynote spreker over metaverse, een keynote spreker over NFTs of een ander blockchain / web3 gerelateerd onderwerp? Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.